Hobbyhoek
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Koopjeshoek
 
 

Hobbyhoek

VoorOma's hobbyhoek staat helemaal in het teken van zelf knutselen en hobbyen. In onze hobbyhoek staan projecten met altijd de nieuwste hobbymaterialen. Veel hobbyplezier!

Helemaal Hot! Loom versieren met Sticker Charms

Het is echt een rage; armbandjes en decoraties maken van kleine gekleurde elastiekjes.Veel oma's onder u zullen dit kunnen beamen, kleinkinderen die heerlijk bezig zijn met het maken van sierraden en figuurtjes. Geweldig leuk om te zien hoe creatief kinderen bezig kunnen zijn. En deze rage gaat nog wel even door, want er zijn zoveel figuurtjes te maken. Het zou ons niet verbazen als er straks in menig kerstboom elastieken engeltjes, ballen en kerstboompjes hangen. Nieuw is het versieren van al deze dingen met Sticker Charms.
Hoe dit werkt, ziet u hier »

Win een Sticker Charms pakketje

Wij mogen 2 pakketjes met Charm Stickers weggeven. Stuur hiervoor een mailtje met uw adresgegevens naar info@jejeprodukt.nl onder vermelding van VoorOma.nl. Onder de inzenders worden 2 pakketjes verloot.

Epic Band-it!
Get hooked on rubberband sieraden! In Epic Band-it! van auteur Colleen Dorsey staan leuke en nieuwe patronen voor sieraden & accessoires, gemaakt met rubberen bandjes. Het enige wat je nodig hebt is het boek, een Band-it!, Rainbow of Crazy loom, haaknaald, plastic clips en elastiekjes in jouw lievelingskleuren. Met de stap-voor-staptekeningen in dit boek kun je eenvoudig rubberband sieraden & accessoires maken in elke gewenste kleur en stijl. Van epic sleutelhangers tot rubberband sieraden. Geschikt voor meisjes en jongens vanaf 8 jaar. Waar wacht je nog op? Band-it!
Lees meer en bestel bij Bol.com
Band-it!
Boordevol patronen en instructies voor supergave rubberband sieraden!

Ben jij er klaar voor om de coolste en leukste sieraden en accessoires zelf te maken?
Met de veelkleurige rubberen bandjes van Band-it kun je alle kanten op. Maak je outfit compleet met een hippieriem, versier een haarspeld of tas met schattige bloemetjes of hang je armen vol met de mooiste combinaties van verschillende armbanden. Met de stap-voor-stapinstructies in het boek heb je alle technieken zo onder de knie en je krijgt uitleg over de verschillende looms waarmee je je creaties kunt maken. Inclusief patronen en instructies voor supergave accessoires!
Lees meer en bestel bij Bol.com
Uw hobbytips
Stuur ook uw tips voor de hobbyhoek.
Tips hobbyhoek »
« Vorige pagina  
Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright