Startpunt voor oma's op internet. Voor informatie, ontspanning en interactie. Met onderwerpen voor de actieve, trotse oma van nu.
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Koopjeshoek
Cadeau voor baby
 

Koopjeshoek

Koopjeshoek | Gratis-acties Welkom in VoorOma's koopjeshoek. VoorOma speurt dagelijks het internet voor u af, op zoek naar de beste en origineelste koopjes, aanbiedingen en gratis producten.

Tweede toetje gratis

U krijgt het aankoopbedrag van je 2de beker Zuivelmakers Volle yoghurt of Hangop per bank teruggestort. Wat moet u doen? Vul uw gegevens in, omcirkel de aankoopbedragen op de kassabon(nen) en upload deze. U ontvangt dan binnen 4 weken het bedrag van 1 beker retour. De actie loopt tot en met 16 november 2014.
Klik hier voor de actiepagina »

Zuivelhoeve Boer'n yoghurt of Boer'n vla gratis proberen

Koop een verpakking Boer'n yoghurt of Boer'n vla (450 g) met actiekaart. ALLEEN BIJ AH VERKRIJGBAAR MET DEZE KAART! Bewaar de kassabon.
Vul de kaart volledig in en stuur deze met kassabon op. U ontvangt het aankoopbedrag retour op uw bankrekening. De actie loopt tot en met 15 december 2014.

Optimel kwark gratis proberen

Zorg dat u een actieverpakking hebt gekocht, er staat een unieke actiecode op de aluminium afsluiter. Een actieverpakking is te herkennen aan de roze streep met 'GRATIS' op de verpakking. Bewaar de kassabon.
Vul de actiecode in op de speciale actiewebsite. Vul de rest van de gegevens in en u ontvangt het aankoopbedrag retour op uw bankrekening. De actie loopt tot en met 9 november 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Bij Mona kwark geld retour op uw rekening

Koop een actieverpakking Mona Kwark, daar staat een unieke actiecode op de aluminium afsluiter. Een actieverpakking is te herkennen aan de blauwe streep met 'Probeer gratis' aan de onderkant op het etiket. Bewaar de kassabon.
Vul de actiecode in op de speciale actiewebsite. Vul de rest van de gegevens in en u ontvangt het aankoopbedrag retour op uw bankrekening. De actie loopt tot en met 31 oktober 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Mona Verwenyoghurt gratis proberen

Koop een actieverpakking Mona Verwenyoghurt, daar staat een unieke actiecode op de deksel. Een actieverpakking is te herkennen aan de blauwe streep met 'Probeer gratis' aan de onderkant op het etiket. Bewaar de kassabon.
Vul de actiecode in op de speciale actiewebsite. Vul de rest van de gegevens in en u ontvangt het aankoopbedrag retour op uw bankrekening. De actie loopt tot en met 31 oktober 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Sportlife Dropmint of Eucamint

Vanaf nu kunt u de Sportlife Dropmint of Eucamint gratis proberen! Ga hiervoor naar de winkel, koop een verpakking Sportlife Dropmint of Eucamint met de gele actiesticker 'Probeer gratis', vul de unieke code hieronder in en klik op ‘verzenden’. De unieke code vindt u op de binnenzijde van de sticker U ontvangt het aankoopbedrag retour. De actie loopt tot en met 24 november 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Cadeau voor baby

Cadeau voor baby | Baby cadeaudoos Speciaal voor alle oma's en hun baby-kleinkindjes. Een rubriek met cadeau's voor baby's. Cadeau voor baby »
Bespaartips
Bespaartips
UnitedConsumers bundelt sinds begin 2000 de krachten van vele consumenten samen. Deelnemers besparen hierdoor op hun vaste lasten. Naast goedkope energie krijgt u ook korting op uw zorgverzekering, telefoon abonnement, brandstof en autoverzekering.
Bespaartips
Uw vaste lasten kunnen veel goedkoper. Schrijf u daarom in voor de gratis UnitedConsumers Nieuwbrief en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van UnitedConsumers.
Ik wil de gratis UnitedConsumers nieuwsbrief ontvangen»
Belangrijk
VoorOma.nl zoekt de acties met zorg uit maar kan geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid dragen voor het al dan niet actueel zijn van de acties; de voorwaarden die zijn verbonden aan de acties; voor het nakomen van de acties door de aanbieder; of voor het handelen van de aanbieder.
NB: sommige fabrikanten betalen pas uit nadat de actietermijn helemaal voorbij is. Wacht daarom geduldig af.
Over de acties wordt niet gecorrespondeerd.
Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright