Startpunt voor oma's op internet. Voor informatie, ontspanning en interactie. Met onderwerpen voor de actieve, trotse oma van nu.
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Koopjeshoek
Cadeau voor baby
 

Koopjeshoek

Koopjeshoek | Gratis-acties Welkom in VoorOma's koopjeshoek. VoorOma speurt dagelijks het internet voor u af, op zoek naar de beste en origineelste koopjes, aanbiedingen en gratis producten.

Probeer nu gratis

Koop een actieverpakking Tuc Break, herkenbaar aan de roze sticker met actiecode. Bewaar uw kassabon. Voer uw gegevens en actiecode in op de speciale website. U ontvangt het aankoopbedrag retour. De actie loopt tot en met 8 juni 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Bij Heinz Curry Gewürz 375 ml aankoopbedrag retour

Koop een fles Heinz Curry Gewürz van 375 ml. Bewaar uw kassabon. Maak een foto van uw kassabon. Voer uw gegevens in op de speciale website. De kassabon moet u uploaden. Bewaar u originele kassabon, hier kan nog om gevraagd worden. U ontvangt het aankoopbedrag na 3 weken retour op uw bankrekening. De actie loopt tot en met 30 juni 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Liga Fruitcrisp nu met geld retour

Koop een actieverpakking Liga Fruitcrisp, herkenbaar aan de gele banner op de verpakking. Bewaar uw kassabon! Vul de actiecode die u in de binnenkant van de verpakking vindt in op de speciale actiewebsite. Vul de rest van de gegevens in en u ontvangt het aankoopbedrag retour op uw bankrekening. De actie loopt tot en met 31 juli 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Geld retour bij Conimex gebakken uitjes

Geld retour bij aankoop van Conimex gebakken uitjes. Koop een verpakking Conimex gebakken uitjes, bewaar uw kassabon. Voer uw gegevens in op de speciale website. U ontvangt het aankoopbedrag retour. De actie loopt tot en met 31 mei 2014.
Klik hier voor de actiewebsite »

Gratis proberen Tempo complete care

Gratis Tempo complete care proberen? Koop hiervoor een verpakking Tempo complete care, bewaar uw kassabon. Voer uw gegevens in op de speciale website. en beantwoordt een aantal vragen over de verpakking. U ontvangt het aankoopbedrag retour. De actie loopt tot en met 30 april 2014. Klik hier voor de actiewebsite »

Cadeau voor baby

Cadeau voor baby | Baby cadeaudoos Speciaal voor alle oma's en hun baby-kleinkindjes. Een rubriek met cadeau's voor baby's. Cadeau voor baby »
Bespaartips
Bespaartips
UnitedConsumers bundelt sinds begin 2000 de krachten van vele consumenten samen. Deelnemers besparen hierdoor op hun vaste lasten. Naast goedkope energie krijgt u ook korting op uw zorgverzekering, telefoon abonnement, brandstof en autoverzekering.
Bespaartips
Uw vaste lasten kunnen veel goedkoper. Schrijf u daarom in voor de gratis UnitedConsumers Nieuwbrief en ontdek hoe u kunt profiteren van de voordelen van UnitedConsumers.
Ik wil de gratis UnitedConsumers nieuwsbrief ontvangen»
Belangrijk
VoorOma.nl zoekt de acties met zorg uit maar kan geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid dragen voor het al dan niet actueel zijn van de acties; de voorwaarden die zijn verbonden aan de acties; voor het nakomen van de acties door de aanbieder; of voor het handelen van de aanbieder.
NB: sommige fabrikanten betalen pas uit nadat de actietermijn helemaal voorbij is. Wacht daarom geduldig af.
Over de acties wordt niet gecorrespondeerd.

Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Weblinks | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright