VoorOma.nl | Babyboeken
Bol.com Partner
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Koopjeshoek
 
 

Babyboeken

Regelmatig verschijnen er nieuwe babyboeken. In deze rubriek geeft VoorOma u een overzicht van nieuwe babyboekjes. En met de zoekfunctie bij Bol.com maken wij u het zoeken extra makkelijk.

Babyboek voor Prematuren

Als je kindje te vroeg is geboren, zijn je kraamtijd en het eerste jaar van je kindje heel anders dan je had verwacht. Er is vaak geen sprake van een roze wolk en er zijn soms veel zorgen en verdriet. Maar het is wel jullie kraamtijd en de babytijd van jullie kindje. Die kun je maar één keer meemaken! Dit Babyboek voor Prematuren begint bij zwangerschapsweek 24 en richt zich in de eerste plaats op de (ziekenhuis)periode na de geboorte en daarna op het eerste jaar van een te vroeg geboren kindje. In dit babyboek vind je extra veel schrijfruimte en plek voor foto's. Door de gegevens en je herinneringen aan de eerste tijd met je kindje in dit boek vast te leggen, creëer je een heel eigen, persoonlijk document.
Lees meer en bestel bij Bol.com

Nog te verschijnen

Boek Kraambezoekboek

WONDER! is een full colour geschenkboek met foto's van pasgeboren baby's. Geschikt als cadeau voor aanstaande ouders en grootouders. De prachtige foto's zijn puur en niet bewerkt met Photoshop of anderszins 'mooier gemaakt'. De ontroerende foto's zijn voorzien van korte tekstjes en quotes, waaruit het wonder van het nieuwe leven blijkt.
Lees meer en bestel bij Bol.com

Baby's eerste jaar

Houd je kind bezig met dit Pauline Oud baby's eerste jaar boek. Leuk boek waaruit je kunt voorlezen. Geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.
Lees meer en bestel bij Bol.com

Kikker Babyboek

Elk kind is dol op zijn 'eigen' boek. Dit Kikker-babyboek heeft ruimte voor foto's en aantekeningen over het eerste levensjaar van je kind. Met bij elk thema een passende Kikkertekst plus kleurenplaat!
Lees meer en bestel bij Bol.com

Raad eens hoeveel ik van je hou Babyboek

Dit prachtige babyboek is gebaseerd op het bekende prentboek raad eens hoeveel ik van je hou. Hierin kunt u allerlei kleine en grote wetenswaardigheden kwijt over de eerste twee levensjaren van uw baby. Samen met Hazeltje en Grote Haas verzamelt u zo een schat aan herinneringen voor later.
Lees meer en bestel bij Bol.com

Het Zwangerschaps- en Babyboek

Anders dan traditionele boeken focust deze titel op het feestelijke van zwangerschap en ouderschap. In een vrolijke vormgeving wordt de nadruk gelegd op het unieke dat je meemaakt. Verder volop praktische informatie over zwanger zijn, bevallen, voeding, verzorging en meer. De complete aanpak, handig ingedeeld, zorgt ervoor dat je in één keer klaar bent voor de zwangerschap en de eerste drie jaar met je kind.
Lees meer en bestel bij Bol.coml

Zoek meer babyboeken bij Bol.com

Kleinkinderen | Rubriek voor oma en kleinkind

Kleinkinderen is een rubriek voor u als oma en uw kleinkind. Want wat is er fijner dan tijd doorbrengen met uw kleinkinderen?
VoorOma biedt u tips, informatie, en leuke dingen om met uw kleinkinderen te doen. Bekijk de verschillende rubrieken:
Kleinkinderen Oma worden »
Omgaan met kleinkinderen »
Kinderspelletjes »
Logeren »
En bekijk de Kleinkinderen » voor de laatste tips.
Boekenrubrieken
Opa- en omaboeken
Boeken over zwangerschap
Babyboeken
Dieetboeken voor makkelijk afvallen
Uw reacties
Sonja - 32 - Hoorn
Mijn moeder had een leuk babyboekje via jullie besteld. Als aardigheidje.
Hester - 37 - Didam
Mijn zusje wordt ook mama! Snel via jullie een leuk babyboekje besteld.
Olga - 61 - Rotterdam
Had de babydoos al via jullie besteld, en nu net ook nog snel een babyboek. Ik blijf jullie volgen!
Zwangerschap
Boeken over zwangerschap
Een overzicht van de nieuw verschenen zwangerschapsboeken voor aanstaande mama's en papa's - en voor oma's en opa's om mee te lezen. Boeken over zwangerschap »

Uw tip voor babyboekjes

Email uw tip voor babyboeken »
 
Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright