VoorOma.nl | Reizen en Uitgaan
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Koopjeshoek
 

Reizen en uitgaan

Een selectie uit het enorme aanbod van mogelijkheden om er voor korte of langere tijd even lekker tussenuit te gaan; alleen, samen of met de kleinkinderen.

Zondag 24 augustus Open Bijenboet

Op zondag 24 augustus wordt de jaarlijkse Open Bijenboet gehouden bij Henk Stam. Van 13.00 - 17.00 uur worden er demonstraties gegeven aan de Molenweg 27 in Andijk. Samen met een aantal hobbyimkers van de bijenvereniging West-Friesland wordt het weer een informatieve doe- en proefmiddag. Geïnteresseerden die overwegen om bijen te gaan houden kunnen zich hier volledig op de hoogte stellen. De Nederlandse bijen kunnen nieuwe imkers best gebruiken.  
Voor meer informatie »

Parade van de Zomerkoning

Paleis Het Loo

Voor de tweede keer presenteert Paleis Het Loo de Parade van de Zomerkoning. De Zomerkoning ontvangt deze zomer een bont gezelschap van circusartiesten en verrassende theateracts in de prachtige barokke tuinen. De Parade van de Zomerkoning is één groot
openluchttheater met doorlopend entertainment voor jong en oud en vindt plaats op de woensdagen 30 juli en 6, 13, 20 en 27 augustus 2014.
Voor meer informatie bezoekt u de website van Paleis Het Loo »

Grace Kelly expositie

Paleis Het Loo

Paleis Het Loo pakt in 2014 groots uit met de expositie ‘Grace Kelly; prinses en stijlicoon’, waarin het unieke verhaal verteld wordt over het boeiende en veelbewogen leven van prinses Gracia van Monaco. Kleding, accessoires, filmbeelden en foto’s brengen het verhaal van de prinses van één van de oudste Europese vorstenhuizen opnieuw tot leven. 

 

De tentoonstelling Grace Kelly, prinses en stijlicoon is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met het Grimaldi Forum Monaco en is nog tot en met 26 oktober te bezoeken.
Voor meer informatie bezoekt u de website van Paleis Het Loo »

Op vakantie met de auto? Denk aan de juiste autoverzekering

Tips goede autoverzekering op vakantie Gaat u met de auto op vakantie naar het buitenland? Denkt u dan toch vooral aan een goede autoverzekering met een juiste dekking. Tips voor uw autoverzekering op vakantie »

Schade aan uw autoruit? Zo gaat u er mee om

Autoruitschade - Zo gaat u er mee om Opspattend grind of een flinke hagelbui: een ster in uw autoruit is snel opgelopen. Het is een van de meest voorkomende vormen van autoschade. Weet u eigenlijk wat u op dat moment moet doen? Zo gaat u om met ruitschade »
Bespaartips

Bespaartip UnitedConsumers bundelt sinds begin 2000 de krachten van vele consumenten samen. Deelnemers besparen hierdoor op hun vaste lasten. Naast goedkope energie krijgt u ook korting op uw zorgverzekering, telefoon abonnement, brandstof en autoverzekering. Schrijf u in voor de gratis nieuwsbrief en ontvang exclusief voordeel.

spacer

Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright