VoorOma.nl | Frituurpan schoonmaken
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Huishoudtips
Vlekkengids
Schoonmaaktips
Verkoudheid en griep
 
Koopjeshoek
 
 

Frituurpan schoonmaken

Uw frituurpan schoonmaken (reinigen en ontvetten) gaat wellicht wat makkelijker met de schoonmaaktips en trucs die VoorOma her en der heeft verzameld.

Tips :

U kunt uw frituurpan schoonmaken door deze te vullen met water en er een vaatwastablet in te doen. Laat het frituurmandje er ook in zitten, dan wordt dat ook gelijk mooi schoon. Zet de frituurpan nu ongeveer tien minuten aan op de laagste stand, tot maximaal 100 graden. Let er op dat het water niet gaat koken. De hete waterdampen kunnen namelijk het electrisch element onherstelbaar aantasten. Zet de frituurpan na tien minuten uit en laat het water wat afkoelen. Daarna de frituurpan goed omspoelen.
Niet elektrische onderdelen die u kunt losmaken kunt u ook apart in een sopje van waspoeder te weken zetten.
De toetsen van de frituurpan schoonmaken gaat het best met warm water waarin u een schepje soda hebt opgelost.
Het snoer van de frituurpan schoonmaken gaat het best met een doek met allesreiniger.
Voor de kunststof delen (buitenkant) van de frituurpan schijnt Lubrit All van CFS buitengewoon goed te werken. U kunt dit nder andere verkrijgen bij watersport- of doe-het-zelf-zaken. Zoek voor adressen in Google met de woorden " Lubrit All "
Uw frituurvet krijgt u weer helder door nadat u klaar bent met bakken één of twee verse eiwitten in het vet te gooien. Deze stollen en nemen daarbij direct de verschillende zwevende deeltjes op. Schep het eiwit er na een tijdje uit en gooi het weg.
Nadat er bitterballen of kroketten gebakken zijn, blijven er veel paneerkruimels achter. Als het vet afgekoeld is, even de olie zeven. Anders verbranden die kruimels, en krijgt u patat met zwarte korreltjes die bovendien zeer slecht voor uw gezondheid zijn.
Belangrijk :
De tips en trucs voor uw frituurpan schoonmaken op VoorOma.nl zijn aangedragen door derden. De makers van VoorOma.nl dragen geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de tips en trucs en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Lees aanwezige labels en gebruiksaanwijzingen goed door en volg deze op. Raadpleeg bij twijfel de fabrikant of een professioneel schoonmaakbedrijf.
De beste middelen

Op Drogisterij.net vindt u een overzicht van middelen om de RVS buitenzijde van uw frituurpan te reinigen. Overzichtelijk, betrouwbaar, makkelijk en snel in huis.

Bestel nu en ontvang uw middel snel aan huis.

Middelen om frituurpan te reinigen »
Uw tips :
Stuur ook uw tips!
Email tips frituurpan schoonmaken »

Hoofdpagina | Lekker lezen | Kleinkinderen | Hobbyhoek | Tips en Trucs | Koopjeshoek | Sitemap

Content en adverteren
| Vrijwaring | Privacybeleid | Copyright