Advocaat vlekken verwijderen - De beste tips

Advocaat vlekken verwijderenFeest met een lekker advocaatje. Minder feestelijk is een advocaatvlek. VoorOma heeft her en der tips en trucs voor u verzameld voor het verwijderen van de vlekken.


Heb je nog genoeg wasmiddel in huis?

Je kunt maar beter niet misgrijpen. VoorOma maakt je het makkelijk. Bestel eenvoudig en vertrouwd, en je hebt het morgen al in huis.


Een advocaatvlek verwijderen — zo doe je dat

Belangrijk is om de vlek direct te behandelen, des te groter is dan de kans dat jij het van de vlek wint.

Voorzichtig zoveel mogelijk van de advocaat lichtjes wegschrapen. Niet wrijven, want dan maak je de vlek moeilijker te verwijderen. En als je een scherp voorwerp gebruikt zoals een mes of schaar, pas dan op dat je het oppervlak niet krast, of bijvoorbeeld door de stof heen snijdt.

Probeer vervolgens een van de onderstaande tips die bezoekers hebben ingezonden.Tips van bezoekers voor advocaat vlekken verwijderen

- Probeer de vlek eerst te verwijderen met een lauwwarm sopje van een neutraal wasmiddel. Zit de advocaatvlek op een kledingstuk, was het dan op de hand.

- Lukt dat niet en zijn er nog vlekresten, dep die dan met wasbenzine of alcohol.

- Eerst de vlek laten opdrogen en daarna zoveel mogelijk wegborstelen. De eventueel nog achtergebleven restjes verwijder je met water waarin je een scheutje ammonia oplost.

- Een oude vlek van advcoaat is wat lastiger te verwijderen, maar over het algemeen wel te doen met pure alcohol of met wasbenzine. De vlek dep je voorzichtig met papier of met een watje. Daarna wassen volgens de voorschriften op het wasetiket.

- Een verse vlek spoel je om te beginnen met koud water. Hierna hetzij eerst insmeren met een inwerkmiddel en wassen volgens wasvoorschriften, of direct wassen met een hoofdwasmiddel met enzymen.


Deze middelen gebruik je

VoorOma maakt je het makkelijk om lastige vlekken te lijf te gaan.


Jouw tip

Heb jij een goede tip voor het verwijderen van advocaatvlekken? Stuur 'm dan in en help zo mee om deze vlekkenpagina nog beter te maken—wie weet hoe jouw tip anderen helpt.

Email hier jouw tip voor advocaat vlekken verwijderen »


De tips en trucs op VoorOma.nl voor advocaat vlekken verwijderen zijn aangedragen door derden. De makers van VoorOma.nl dragen geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de tips en trucs en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Lees aanwezige labels en gebruiksaanwijzingen goed door en volg deze op. Raadpleeg bij twijfel de fabrikant of een professioneel schoonmaakbedrijf.