VoorOma.nl
Hoofdpagina
Lekker lezen
Reizen en uitgaan
Kleinkinderen
Hobbyhoek
Tips en trucs
Huishoudtips
Vlekkengids
Verkoudheid en griep
Wintersporttips
 
Koopjeshoek
 
 

Deovlekken verwijderen

Vlekken van deodorant verwijderen gaat misschien makkelijker met de tips die VoorOma her en der voor u heeft verzameld.

Vlekken deodorant verwijderen

Witte zweetvlekken onder de oksels zijn vaak het gevolg van het niet goed laten drogen van de deodorant voordat het kledingstuk werd aangetrokken. Over het algemeen laten deze zweetvlekken zich makkelijk in de was verwijderen.
Gele zweetvlekken onder de oksels zijn vaak het gevolg van een reactie van de huid op geurstoffen in de deo. Gebruik een ongeparfumeerde deo. De vlekken verwijderen door het kledingstuk twee uur in schoonmaakazijn te laten weken. Daarna wassen volgens de voorschriften.
Bij witte of écru kleding kunt u wat vaatglansspoelmiddel op de okselplekken spuiten en dit even laten intrekken. Daarna wassen volgens de voorschriften.
Vele bezoekers noemen Echfa Wit (drogist), Sil Vlekkengel en Biotex Vloeibaar (supermarkt) als hun favoriete middeltjes.
Witte t-shirts met deovlekken zet u in een sopje waaraan u een goede scheut ammoniak toevoegt. Een nacht laten weken en dan goed spoelen.
Wrijf deodorantvlekken in met ossengalzeep. Daarna wassen volgens de wasvoorschriften.
Wrijf de deovlekken in met azijn. Daarna wassen volgens de wasvoorschriften.

Meer vlekkentips

Tips voor het verwijderen van 1001 vlekken in VoorOma's vlekkengids. Vlekkengids »
Belangrijk
De tips en trucs voor het verwijderen vandeodorantvlekken op VoorOma.nl zijn aangedragen door derden. De makers van VoorOma.nl dragen geen enkele verantwoordelijkheid voor de uitwerking van de tips en trucs en kunnen hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Lees aanwezige labels en gebruiksaanwijzingen goed door en volg deze op. Raadpleeg bij twijfel de fabrikant of een professioneel schoonmaakbedrijf.

Tips deovlekken

Stuur ook uw tips!
Tips vlekken deodorant verwijderen »